Farmerből Táska 2018
Online Workshop

Trendi farmer újrahasznosítás profin

 
 
Ami másnak szemét, a Te kezed alatt kinccsé válik!!
 
Tudtad, hogy már egyetlen farmer előállításához is rengeteg édesvizet használnak fel? 1 kg gyapot előállításához mintegy 7.000 liter vízre van szükség!!
Arról már nem is beszélve, hogy elképesztően sok energiát használnak fel az előállításához.
 
Hobbivarrónőként sokat tehetünk azért, hogy környezetünkben az elhasznált nadrágok ne a kukában végezzék, értelmetlenül. Egy kis törődéssel a kidobásra ítélt farmer nadrágok boldogan újjászülethetnek a kezedben! Mutatom hogyan!
Miközben varrunk, védjük környezetünket, jól érezzük magunkat, sok hasznos dolog kerül ki a kezünk alól, mint például táska, neszeszer, vagy más közkedvelt használati tárgy!
 
Nézd meg, hogyan mutattak a TV-ben a Farmerből Táska workshop táskái:
 
 
 

Mit tartalmaz a Farmerből Táska online workshop?

Készítettem öt nagyon izgalmas, abszolút egyedi táskát az itthon talált leselejtezett farmernadrágokból. A nadrágok egyes részeit dizájner anyagokkal, textilbőrrel, kreatív ötletekkel párosítottam. Vagány szabásmintákat készítettem, amik teljesen egyedi megjelenést adnak az elkészült táskáknak.
 
A táskák profi merevítéssel készültek, mindegyiknek amennyire szükséges, szép tartása van. A Farmerből Táska sorozatból sokat tanulhatsz a táska készítésről is!
 
Miközben készítettem a táskákat, lépésről-lépésre végig lefotóztam a varrási folyamatokat. Részletes varrási útmutatókat írtam arról, hogy mit csinálok éppen, és miért úgy csinálom. Minden fontos irányelvet lejegyzeteltem, amely mentén felvágtam a farmereket, hogy Te is könnyedén utánam tudd csinálni.
 
Az interneten keresztül elérhető workshopunkon végletekig részletes, fényképekkel ellátott varrási útmutatók segítségével, akár otthonról Te magad is könnyedén el tudod készíteni ezeket a trendi táskákat, ha jelentkezel és velem tartasz!
 
 
 

Ki vagyok én, és miért oktatok hobbivarrónőket?

Majoros Zsuzsa vagyok, a Varróház megálmodója.
 
Könnyűipari mérnökként végeztem a főiskolán. Édesanyaám is női ruhakészítő, az ő szakmáját szerettem volna tovább vinni, de mire az iskoláimat befejeztem Magyaroszágon megszűnt a ruhaipar.
 
Mindig is nagyon szerettem tanítani, magyarázni, ezért jött az ötlet, hogy taníthatnék hobbivarrónőket.
Az első varrótanfolyamomon mér éreztem, hogy ez lesz az én élethivatásom, amit szívvel-lélekkel fogok tudni csinálni.
 
Egy műhelyben nőttem fel, 16 éves koromtól varrtam pénzért, és lassan 15 éve foglalkozom hobbivarrónők oktatásával. A videókon és leírásokon keresztül úgy mutatom be a varrás fogásait, ahogy varrótanfolyamon is tenném. Egyszerűen, világosan, gyakorlatiasan.
 
 

Milyen formában tudsz hozzáférni a táska szabásmintákhoz és varrási útmutatókhoz?

A Farmerből Táska online workshop egy zárt weboldalon érhető el, az interneten keresztül. A workshop tartalma leckékből épül fel. Megtekintésükhöz mindössze internetkapcsolatra van szükség, ezért a leckék bármikor, bárhonnan, bármilyen internet böngészővel rendelkező eszközről (PC, iMac, mobil telefon, tablet, iPad, stb) a világ másik feléről is elérhetőek.
 
Rendkívül fontos számomra, hogy közérthetően magyarázzak, ezért sok ezer fotót készítettem a táskákhoz, és végül ebből válogattam ki táskánként 60-100 fotót, amelyekhez minden esetben részletes magyarázatot is írtam lépésről-lépésre.
 
Ha mégsem értesz valamit, a zárt felületen hozzászólásban bármikor kérdezhetsz, és én válaszolok.
 
 

Milyen előzetes tudásra, illetve felszerelésre van szükséged a workshophoz?

Ha már tudsz egyenesen varrni, az nagy előny. Mivel itt gyakran vastagabb anyagokkal dolgozunk, nem árt némi gyakorlat. A leírás viszont annyira részletes, végig fogom a kezedet, hogy mindent meg tudj csinálni, tehát egy viszonylag alap hobbivarrónői ismeret elegendő hozzá.
 
Az összes farmernadrágból varrt táskát háztartási varrógéppel varrtam. Egyetlen tűt törtem el. Valószínű Neked több is eltörik majd, de nam baj, szerezz be két csomag tűt. :)
Persze a vastag részek átvarrásának is megvan a maga technikája, de ezt is el fogom mondani Neked, hogy minden simán menjen.
Be kell majd szerezned pár speciális hozzávalót, pl: farmervarró tű, ezzel sokkal könnyebben varrja a gép a farmer vastag részeit. Nagyon hegyes tű, szinte átdöfi a rétegeket, majd meglátod!
 
 
 

Hogyan épül fel a workshop?

Az elején elmondok mindent, hol és hogyan szerezz be, ezután szép sorban nekilátunk a táskák elkészítésének. Minden hétköznap kapsz új leckét, amíg nagyjából egy hét alatt elkészül egy-egy táska.
 
A leckéket bármikor visszanézheted. Ha hét közben egyáltalán nem tudsz varrni, nincs semmi gond, ott a hétvége alkotni, vagy folytatod akkor az adott táska elkészítését, amikor időd engedi!. Minden résztvevő olyan tempóban halad a leckék elsajátításával, ami neki kényelmes, nem fogsz lemaradni, ha éppen napokig nem érnél rá varrni!
 
 
 
 

Pontosan milyen táskákat fogunk elklészíteni?

1. Narancsvirág táska
 
Az INGYENES héten mutattam be az elkészítését. A táska a fotón üres, ennek ellenére láthatóan így is nagyon jó tartása van. Elkészítésekor megtanulhatod, hogyan kell szabályosan merevíteni egy táskát.
 
narancsvirág táska fotó
2. Szófia táska
 
Nagyon látványos táska, különlegességét egy textilbőr dekoráció adja.
Táskamerevítővel és tömörített vlies-nek köszönhetően üresen is szépen áll, nem esik össze. Felül cipzárral záródik. Bélelt, belül belső zsebek vannak.
Kívül csak a farzsebek maradnak használhatóak.
 
táska fotó
3. Detti táska
 
Ez egy laza, barátságos, hétköznapi táska. Nagy divat fém cipzárokat használni dekorációnak. Ennél a táskánál engedtem ennek a trendnek. A táska elején található zseb van fém cipzárokkal díszítve.
A táska nem túl nagy, vállon átvetős. Állítható vállpánttal. Kívül egy nagy zsebbel. Cipzárral záródik, bélelt, belül is van zsebe.
Remek társ a hétköznapi intéznivalókhoz. Csak táskamerevítővel van merevítve.
 
táska fotó
4. Tünde táska
 
Imádnivalóan nagy méretű. Baba táskának, vagy edzős táskának is kiváló. Belül több belső zsebet tettem, de bátran tehetsz még többet.
A külső zsebek is használhatóak. A merevítése nem bőrönd szerű, hanem puha, rugalmas. Rá is ülhetsz, kilapul, de utána megrázod, visszanyeri a formáját.
Fiatalos, trendi, vagány. Nekem az edzős táskám lesz! :)
 
táska fotó
5. Henrietta táska
 
Egy izgalmas, közepes méretű táska. Nőies darab. Megfelelő öltözékkel, akár színházi táskának is megfelel. Ezt is fém cipzár dekorálja izgalmas módon.
Cipzárral záródik, bélelt, belső zsebbel.
 
táska fotó
 

Bónusz csomaghoz tartozó varrási útmutatók:

1. Orsi táska
 
Kis méretű "doboz" táska. a megfelő merevítés által, üresen is ilyen szépen áll. Cipzárral záródik, bélelt, belső zsebbel. Igazi kis csajos darab.
 
Orsi táska fotó
2. Tünde neszi
 
A Tünde kistestvére ez a tündéri kis neszeszer, amit a varrási útmutató alapján Te is könnyedén elkészíhetsz! Ennek is van belső zsebe, a fogója övbújtatóból készült.
 
Tünde neszeszer fotó
3. Villám Jean
 
Nagyon rövid idő alatt elkészíhető, mutatós, igazi csajos táska! Azért ez a neve, mert ha holnapra kell egy kirándulós, fesztiválozós, tanárnak ajándék táska, akkor ez 2-3 óra alatt megvan! Kint két zsebe van, belül egy. Cipzárral záródik.
 
Villám Jean táska fotó
 
 

Miért érdemes részt venni a Farmerből Táska online workshopon?

A táskák elkészítését végig nagyon élveztem. TÉNYLEG! Ezért szeretném, ha te is átélnéd ezt az alkotó örömet, és segítségemmel ekészítenéd ezeket a táskákat!
 
Csináljunk a szemétből kincset, én adok hozzá egy alap elképzelést, de majd Te hozzáteszed önmagad, és az alaptól elrugaszkodva a saját anyagaidból, farmerodból, ötleteidből fogsz egyedit alkotni. Mindent megteszek majd, hogy inspiráljalak! :)
 
 

Mennyibe kerül, és hogyan tudom megvásárolni a Farmerből Táska 2018 online workshopot?

A Farmerből Táska 2018 online workshop hozzáférést a lenti jelentkezési űrlap kitöltésével egyidejűleg lehet megvásárolni, a megfelelő opció megjelölésével.
 
 
Kétféle módon lehet megvásárolni a Farmerből Táska 2018 online workshop hozzáférést: "bónusz" csomaggal, vagy anélkül. Ha a "bónusz" csomagot választod, most rendkívül kedvezményes áron juthatsz hozzá további táskák és varrós ötletek szabásmintáihoz, varrási útmutatóihoz.
 
Választható opciók a Farmerből Táska 2018 online workshop hozzáférés megvásárlásakor:
 

1. Teljes hozzáférés Alap csomagban

Tartalma: Farmerből Táska 2018 online workshop hozzáférés 5db táska szabásmintájához és varrási útmutatójához.
Ára:
6.900 Ft
 

2. Teljes hozzáférés Bónusz csomagban

Tartalma: Farmerből Táska 2018 online workshop hozzáférés 5db táska és bónusz varrás ötletek szabásmintáihoz, varrási útmutatóihoz + Farmerből Táska 2012 online workshop hozzáférés 4db táska és bónusz varrás ötletek szabásmintáihoz, varrási útmutatóihoz.
Ára:
9.900 Ft
A 2012-es Táskák:
 
 
 
 

Mikor férhetek hozzá a Farmerből Táska 2018 online workshop leckéihez?

A hozzáféréshez szükséges adatokat a díj beérkezését követően küldjük ki a jelentkezéskor megadott e-mail címre.
 
 

Meddig férhetek hozzá a Farmerből Táska 2018 online workshop leckéihez?

A Farmerből Táska 2018 online workshop leckéihez a vásárlástól számítva garantáltan 1 évig, a gyakorlatban korlátlan ideig tudsz hozzáférni. Mindaddig megtekintheted a leckéket, amíg a Varróház weboldala elérhető! Az előző verzió pl 6 évvel ezelőtt készült, amihez a mai napig, megszakítások nélkül, folyamatosan biztosítjuk a hozzáférést.
 
 
garancia
Ha úgy érzed, hogy a jelentkezést követően a leckék nem járultak hozzá tudásod gyarapításához, nem azt kaptad, amit vártál, akkor - a törvényi előírásoknak megfelelően - a tanfolyam díjának pénzügyi teljesítésétől számított 8 naptári napon belül a teljes díjat visszakapod!
 

Jelentkezés menete


1. Válaszd ki a neked megfelelő csomagot:

 
A csomagokról itt találsz bővebb információt: kattints ide!

Kiválasztott csomag:
Nincs még kiválasztva csomag

A kiválasztott csomag alapján fizetendő:

A fenti fizetendő összeg a számlán szereplő bruttó végösszeg, amely már tartalmazza az ÁFÁt. A jelentkezést követően nem számítunk fel utólag semmilyen egyéb költséget.
 

2. Megrendelő adatai:

Név:

Cím:

Irsz:     Város/Település:

Utca/közterület/házszám/emelet/ajtó:

E-mail cím:

 

3. A számla kiállításához szükséges adatok:

Név / Cégnév:

Cím / Székhely:

Irsz:     Város/Település:

Utca/közterület/házszám/emelet/ajtó:

 
Ha megfelelően kitöltötted a fenti adatokat, kattints a lenti "Jelentkezés befejezése" gombra. Ezt követően elküldjük a jelentkezésről szóló visszaigazolást, a fizetéshez szükséges információkkal együtt a megadott e-mail címre. Amint a díj jóváírásra kerül, a számlázási adatoknak megfelelően kiállítjuk az elszámolásra alkalmas elektronikus számlát, és elküldjük a megadott e-mail címre.
 
 
 

Ha bármilyen kérdésed lenne a Farmerből Táska 2018 online workshoppal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, írj az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címünkre.

Majoros Zsuzsa